Startside > BullGuard > Vejledninger > Sådan afinstallerer du BullGuard fra Windows

Sådan afinstallerer du BullGuard fra Windows

I denne vejledning vil vi vise dig hvordan du afinstallerer dit BullGuard program fra Windows.
Vi har i vejledningen taget udgangspunkt i BullGuard Premium Protection, så der kan være forskel på tekst og billeder, hvis det er et andet BullGuard program du skal afinstallere, men fremgangsmåden er den samme.

1. Start med at gå til ”Programmer og funktioner” eller ”Apps og funktioner” i henhold til hvilken udgave af Windows der er på den pågældende computer ved at følge enten mulighed A eller mulighed B som beskrevet herunder.

A) For Windows 7: Klik på Start > Kontrolpanel > Programmer > Programmer og funktioner.

B) For Windows 8, 8.1 eller Windows 10: Højreklik på Start > Apps og funktioner.

Vælg dit BullGuard program i listen over dine installerede programmer og klik herefter på knappen ”Fjern” for at gå til afinstallationen.

2. Hvis der dukker et sikkerhedsvindue op med teksten ”Vil du tillade, at følgende program foretager ændringer på computeren?”, så skal du klikke på knappen ”Ja” for at tillade at dit BullGuard program foretager ændringer på din computer.





3. Sørg for at dit BullGuard program er lukket ned og Klik derefter på knappen ”Næste” for at forsætte.





4. Hvis du skal geninstallere dit BullGuard program efterfølgende, så kan du vælge at gemme dine indstillinger ved at sætte flueben i rubrikken ”Gem indstillinger”, men hvis du ikke skal geninstallere programmet, så anbefales at du fjerner disse indstillinger ved at fjerne fluebenet i rubrikken.

Klik derefter på knappen ”Næste” for at starte afinstallationen.





5. Vent mens BullGuard programmet afinstalleres og undlad at bruge, genstarte eller slukke computeren mens afinstallationen er i gang.





6. Når afinstallationen er gennemført, så anbefales det at du genstarter computeren for at færdiggøre de sidste ændringer inden du eventuelt geninstallere eller installere et andet sikkerhedsprogram.